Akkoord!

Amnesty International

Voor de mensenrechtenorganisatie Amnesty International maakten wij verschillende webtoepassingen, waaronder de mobiele variant van de website. Samen met Amnesty keken we eerst welke informatie van de site het meest geschikt was voor mobiele toepassing en kwamen daarbij uit op nieuws, acties en donaties. Vervolgens ontwikkelden we de mobiele site inclusief een aantal gebruiksvriendelijke functionaliteiten zoals doneren via sms. Wat vond Amnesty?

Bekijk de site

Amnesty mobiel

Mobiele website Amnesty

Naast 'Amnesty Mobiel' maakten we samen met deze klant ook: '50 jaar Amnesty', 'Slumstories', een kieswijzer en een tool om een groetenkaartje samen te stellen en versturen.

50 jaar Amnesty Slumstories Groetenkaartje Amnesty Kieswijzer Myanmar
Close

Wat vond Amnesty?

"De website van Amnesty International Nederland is een uiterst complex bouwwerk. Dat komt omdat aan vele wensen tegemoet moet komen; zowel intern als extern. Veel actuele informatie, mogelijkheden tot donaties, verschillende actievormen zijn slechts een greep uit de functionaliteiten die de website moet bevatten.

30Media heeft ons naar voller tevredenheid geholpen in dit proces. Snel, meedenken, persoonlijk, accuraat en deskundig zijn de kernwoorden die op deze hulp van toepassing zijn.

Aanbevelenswaardig......"

Roland J.C. van Veen
Hoofd Publiekscommunicatie Amnesty International afdeling Nederland.

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.