Akkoord!

FNV Bondgenoten

Voor de vakbondorganisatie FNV Bondgenoten maken we sinds 2010 het digitale jaarverslag. FNV klopte bij ons aan omdat zij hun jaarverslag niet langer via papier wilden verspreiden en beter wilden monitoren welke informatie in het jaarverslag werd gelezen/bekeken. Inmiddels is het digitale jaarverslag een interactief en leesvriendelijk online magazine geworden waarin tekst, beeld en video worden afgewisseld. Een speciale feature is de verticale bladerfunctie. Wat vond FNV Bondgenoten?

Bekijk de site

Jaarverslag FNV Bondgenoten

Jaarverslag 2013Smartphone responsive

Sinds 2011 is het jaarverslag ook responsive, zodat deze geoptimaliseerd is voor tablets en smartphones. Bezoek ook eens de websites van eerdere jaarverslagen: 2012, 2011 en 2010.

Jaarverslag 2012 Jaarverslag 2011 Jaarverslag 2010
Close

Wat vond FNV Bondgenoten?


"Dertig verzorgt al jaren het online jaaroverzicht van FNV Bondgenoten. De heren van Dertig zoeken elke keer weer naar nieuwe, onderscheidende elementen. Dit resulteert in eindproducten waar wij erg tevreden over zijn en regelmatig positieve feedback op krijgen."

Robin Dieters
Adviseur Communicatie & Marketing FNV Bondgenoten

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.