Akkoord!

Nog meer mooie projecten

Hieronder lichten wij nog een aantal van onze projecten toe. Wil je meer weten over een bepaald project? Neem contact met ons op.

Prolocation

Prolocation is een hosting provider gespecialiseerd in high performance en high availability hosting en zijn zelf top-level provider voor een aantal internetproviders. Ook dragen zij zorg voor de hosting van een groot deel van onze websites. Wij verzorgden de huisstijl, drukwerk, visitekaartjes en de website met CMS.

Bekijk de site

Prolocation site
Prolocation logo

StudiePerspectief

Voor Stimulansz maakten wij in samenwerking met Triquanta het interactiemodel en de vormgeving voor Studieperspectief. Met behulp van deze site kunnen scholieren en afstuderenden snel kijken wat de kans op werk is in een bepaalde regio.

Bekijk de site

Springer Opleidingenmonitor

De Opleidingenmonitor is gebaseerd op de toonaangevende databank met bedrijfs- en beroepsopleidingen, de Nederlandse OpleidingenDatabank (NOD), een samenwerking tussen de keuringsinstituten Cedeo en CPION en Springer Uitgeverij. In opdracht van Springer Uitgeverij verzorgden wij het interactiemodel en de vormgeving voor deze online webapplicatie.

Bekijk de site

VMG Versteeg Metaal Groep

Voor VMG Versteeg Metaal Groep verzorgden wij in 2010 het concept, design en de techniek voor de Nederlandse en Belgische website. Daarnaast realiseerden wij ook de mobiele website.

Bekijk de site

Nederlands Filmfestival

Voor het Nederlands Film Festival ontwierpen en implementeerden wij een Masthead banner op YouTube. In de Masthead speelde een video en werd verkeer gegenereerd naar het YouTube kanaal van het Nederlands Film Festival.

Teleson

In opdracht van Teleson ontwikkelden en ontwierpen wij de websites voor Teleson en MiniFotoStudio. Wat vond Teleson?

Bekijk Teleson Bekijk MiniFotoStudio

Onderzoekerij

Voor de Onderzoekerij verzorgden wij de huisstijl (compleet met een oranje houten huisje) en de website met CMS. De Onderzoekerij doet onderzoek voor organisaties die werkzaam zijn op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn.

Bekijk de site

AgriFood Capital

AgriFood Capital is het samenwerkingsverband tussen ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Noordoost-Brabant. In samenwerking met Brandstory verzorgden wij de realisatie van de website.

Macina

Belangenloos ontwikkelden wij de website voor Macina Foundation. De Macina Foundation is een Nederlandse stichting en heeft tot doel onderwijskundige hulp te bieden aan kinderen uit kwetsbare families in Ghana.

Bekijk de site

Brandstory

Brandstory ontwikkelt design en identiteit. In samenwerking met Brandstory hebben wij leuke projecten zoals de website van Peka Kroef mogen maken. Wij verzorgden de techische uitvoering van de website.

Bekijk de site

Infolep

Infolep is het internationale kenniscentrum van de Leprastichting wat toegang geeft tot (digitale) informatiebronnen over lepra en aanverwante onderwerpen. In samenwerking met Triquanta verzorgden wij het redesign voor deze zoekmachine.

Bekijk de site

Bridges 2 Beyond

Bridges 2 Beyond is specialist in veranderingsmanagement op het gebied van strategie, innovatie en transitie naar duurzaamheid. Wij verzorgden de huisstijl en de website met CMS.

Bekijk de site

Superstunt

In samenwerking met TELE2 geeft Superstunt de beste deal voor elke mobiel! In opdracht van Clickhere verzorgden wij het design van deze website.

Bekijk de site

Convoy Uitgevers

Convoy Uitgevers is een slagvaardige uitgeverij met praktische studieboeken voor het HBO en WO. Wij verzorgden het design van deze website.

Bekijk de site

Vobucon

Almost Daily verzorgde het ontwerp en wij zorgden de Silverstripe CMS implementatie voor Vobucon.

Bekijk de site

U Centraal - Werk je Schulden weg

In opdracht van U Centraal verzorgden wij het design en de techniek achter werkjeschuldenweg, een website om jongeren met schulden te helpen in de regio Utrecht.

Bekijk de site

Logo's

Naast websites ontwerpen wij ook logo's voor producten en bedrijven. Hieronder vind je een selectie.

Close

Wat vond Teleson?

"Dertig Media is voor ons een betrouwbare partner. Bij het vernieuwen van onze websites hebben wij meerdere partijen benaderd, maar Dertig Media stak er telkens bovenuit. Ze zijn professioneel, dynamisch en hebben kennis van zaken. Na de ontwikkeling van de websites waren (en zijn) wij in ieder geval overtuigd."

Ralf de Hamer - Directeur Teleson B.V.

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.