Akkoord!

Women Peacemakers Program

Het Women Peacemakers Program (WPP) is een internationale organisatie met als missie conflicten transformeren door middel van genderbewuste actieve geweldloosheid. Voor WPP maakten wij de website, inclusief cms. Het WPP wilde een vrouwelijke, stoere uitstraling voor de site waarop goed zichtbaar werd dat de organisatie actief is op allerlei gebieden. Een drukke site dus, maar wel overzichtelijk. We maakten een site met veel interactiemogelijkheden, een carroussel, verschillende social media embeds en een koppeling met de nieuwsbrief (Mailchimp), inclusief een automatische archieffunctie. Wat vond WPP?

Bekijk de site
Women Peacemakers Program Women Peacemakers Program Women Peacemakers Program
Close

Wat vond Women Peacemakers Program?


"Tijdens het eerste gesprek met 30 Media voor de nieuwe Women Peacemakers Program (WPP) website waren wij onder de indruk van hun vermogen om onze grote diversiteit aan wensen te vertalen in concrete ideeën. Tijdens het ontwikkelingsprocess hebben wij Dertig ervaren als uitermate klantgericht, meedenkend, creatief en punctueel. Het eindresultaat is precies wat wij voor ogen hadden: fris, activistisch, overzichtelijk en makkelijk te beheren. Met onze nieuwe website hebben wij een belangrijke stap kunnen zetten in het versterken van onze berichtgeving over vrouwen, vrede & veiligheid, met veel dank aan Dertig!"

Sophie Schellens
WPP Program Officer

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.