Akkoord!

Dertig stond voor je klaar

En nu staan we voor je klaar als Webium voor techniek/onderhoud en Schoon Ontwerp voor vormgeving. Wij werken samen vanuit ons kantoor in het Forum gebouw (Kanaalweg 86a, 3533 HG Utrecht).

Webium Schoon Ontwerp

Kom je koffie drinken?

Gezellig! Wij hebben er vandaag pas 6 op.

Nu drinken we eventjes geen koffie.

Het is avond, tijd om te ontspannen

Nu drinken we eventjes geen koffie.

Het is weekend, tijd om te ontspannen

Tijd om te slapen.

En te dromen over mooie nieuwe projecten.

Close

We zoeken:

Iemand die gepassioneerd kan werken, affiniteit heeft met vormgeving en ruime ervaring heeft met html/css/js.

Functieomschrijving

We zoeken iemand die front-enden leuk vindt en zich verder wil ontwikkelen. We bieden je een mooie werkplek, leuke collega's, een nader te bespreken stagevergoeding en gratis koffie en lunch. Dertig Media is een klein full service internetbureau met een mooi kantoor op 5 minuten fietsen van Utrecht CS. We hebben leuke klanten zoals Amnesty International en FNV Bondgenoten. We vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Functie-eisen

Interesse?

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Bart van Irsel. Voor vragen kun je ons bereiken op 030 3020407

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.