Akkoord!

Dertig was een internetbureau uit Utrecht

Dertig is per 1 juli 2016 gesplitst in twee ondernemeningen. Wij blijven samenwerken alleen niet in dezelfde vorm. Voortaan draagt Bart vanuit Webium zorg voor de techniek en onderhoud(CMS/hosting). En Michiel zorgt vanuit Schoon Ontwerp voor het interactie- en grafisch ontwerp.

Dertig in een notendop

Dertig Media is in 2007 opgericht en bestaat uit Bart, Michiel en Diede-Jan. Wij maken sites en webtoepassingen voor mobiel, tablet en desktop. Vraag je het aan ons, dan verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. En we geloven in de kracht van samenwerking, een heldere werkwijze en duidelijke communicatie. Bij Dertig weet je wie er tegenover je zit.

Wij helpen je bij het hele traject of delen daarvan: strategie, identiteit, interactie ontwerp, grafisch ontwerp, front-end (google-vriendelijke html en css), een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem en een solide hosting. En als je wilt, kunnen wij jou ook duurzaam ondersteunen bij het onderhouden en uitbreiden van je site.

Zo werkt Dertig

Wij zijn SilverStripe partner

Om je website zelf te onderhouden, voorzien we deze van het fijne, gebruiksvriendelijke en flexibele contentmanagementsysteem Silverstripe. Het Silverstripe CMS is een open source, veilig en flexibel systeem en als partner van Silverstripe zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wil je meer weten over dit systeem? We geven je graag een demonstratie.

Dertig loves goede doelen

We vinden het fijn om niet alleen maar commercieel bezig te zijn. Met veel plezier werkten we aan projecten voor onder andere Amnesty International, de Lepra Stichting, het Brandwondenfonds en het Women Peacemakers Program.

Eens per jaar maken we kosteloos een site voor kleinere organisaties die nog geen budget hebben om zich goed op internet te vertegenwoordigen. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen, neem dan gerust contact met ons op.

Close

Bart

Bart van Irsel (1977) groeide op in Venlo waar hij zijn passie voor techniek ontwikkelde. Eind jaren tachtig programmeerde Bart al games op de P2000T, en later op de MSX2+ en Commodore Amiga. Bart experimenteerde in die tijd met de eerste vormen van het internet (Videotex) en richtte zijn focus op het werelwijde web. Van Venlo verhuisde Bart naar Den Bosch waar hij Informatica studeerde.

In Utrecht studeerde Bart Mediatechnologie, waarna hij als webdeveloper werkervaring op deed bij verschillende internetbureaus en mediabedrijven, waaronder de NCRV. Bart zijn kracht ligt op het snijvlak van techniek, vorm en usability. Hij weet die zaken goed te combineren en gelooft in de kracht van eerlijkheid, hard werken, kennis delen, tonen van kwetsbaarheid en samenwerken op basis van gelijkwaardigheid.

Als Bart niet aan het werk is, brengt hij tijd door met zijn zoon en dochter, is hij bezig met zijn eigen projecten op Github en klust hij aan zijn huis. Bovendien loopt hij warm voor goede wijn, lekker eten en drinken, hardlopen, concerten, festivals, muziek schrijven (songwriting) en gitaar spelen.

Bart woont in Utrecht met zijn vrouw en zoon en dochter.

Close

Michiel

Michiel van Kleef(1976) groeide op in Haarlem waar hij al vroeg verslaafd raakte aan zijn Commodore 64. Ondernemen zat er al vroeg in, op zijn twintigste begon hij tijdens zijn studie Denki Digital, een eenmanszaak gespecialeerd in het ontwerpen van websites.

In Utrecht studeerde Michiel Mediatechnologie , waarna hij als ontwerper en interaction designer werkervaring op deed bij Fullmoon en Valkieser. Michiel zijn kracht ligt in het vermogen om een complex probleem te versimpelen tot een oplossing die in 1 oogopslag begrepen wordt. Door zijn kennis van internettechnologie ontstaan ontwerpen die vernieuwend zijn en kloppen.

Als Michiel niet aan het werk is, maakt hij verre reizen naar onder andere Japan en IJsland, fotografeert hij erop los en sleutelt hij aan zijn fietsen. Michiel woont in Utrecht met zijn vriendin.

Close

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om te kijken wie de bezoekers van onze site zijn en welke pagina's zij bezoeken. Deze gegevens zijn voor eigen gebruik om onze content te optimaliseren. Wij gebruiken geen social plugins die gegevens naar derden versturen. Bovendien worden alle pagina's die je bezoekt versleuteld verstuurd via https.